ECP d.o.o. | T: +386 (0)1 810 26 00 | info@ecp.eu
OLJA IN DERIVATI

MANDLJEVO OLJE PH.EUR.

14,00 €

Na zalogi

Nežna rastlinska nega in farmakopejska kakovost za kozmetične ter farmacevtske formulacije.

Rafinirano mandljevo olje (Almond Oil Refined Ph. Eur.) je visokokakovostno rastlinsko olje, pridobljeno iz zrelih semen mandljevca (Prunus dulcis). Zaradi svoje nežne teksture, dobre mazljivosti in negovalnih lastnosti je ena najbolj priljubljenih sestavin v kozmetiki.


Odlikuje ga visoka vsebnost nenasičenih maščobnih kislin, predvsem oleinske in linolne kisline, ki prispevata k njegovim odličnim negovalnim lastnostim.

Zaradi svoje nežne teksture, dobre mazljivosti in sposobnosti mehčanja kože je mandljevo olje priljubljena sestavina kozmetičnih izdelkov, hkrati pa predstavlja pomembno pomožno snov v farmacevtski industriji.

Ključne prednosti

  • Farmakopejska kakovost (Ph. Eur.)
  • Rastlinski izvor
  • Nežna tekstura in dobra mazljivost
  • Bogato z oleinsko in linolno maščobno kislino
  • Odlične negovalne lastnosti
  • Vsestranska uporabnost – primerno za širok spekter kozmetičnih in farmacevtskih formulacij

Področja uporabe: kozmetična industrija, farmacevtske formulacije, masažna olja, kreme, losjoni, balzami, izdelava mil ter nega kože in las.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9

Shranjevanje: Hraniti v dobro zaprti embalaži, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in toploto.

Opozorilo: Osebe z alergijo na mandlje naj pred uporabo preverijo primernost izdelka.

  • KVALITETAFARMACEVTSKA KVALITETA
  • KOLIČINA V EMBALAŽI1
  • ENOTA za EMBALAŽOlit
  • PRODAJNA ENOTAlit
  • SKUPINASTELLA