ECP d.o.o. | T: +386 (0)1 810 26 00 | info@ecp.eu
OLJA IN DERIVATI

RICINUSOVO OLJE, PH. EUR

46,00 €

Na zalogi

Naravna rastlinska surovina z izjemnimi negovalnimi lastnostmi za kozmetične in farmacevtske formulacije.

Ricinusovo olje (Castor Oil Ph. Eur.) je visokokakovostno rastlinsko olje, pridobljeno iz semen rastline ricinus (Ricinus communis L.). Odlikujejo ga gosta, viskozna tekstura, visoka vsebnost ricinolne kisline, odlična mazljivost in edinstvena sestava.

Ricinusovo olje je cenjeno zaradi svojih zaščitnih in negovalnih lastnosti. Na koži tvori zaščitno plast, ki pomaga zmanjševati izgubo vlage ter ohranjati mehkobo kože.

Pogosto se uporablja v izdelkih za nego suhih las in lasnih konic, balzamih za ustnice, negovalnih mazilih ter pri izdelavi naravnih mil. Milo z dodatkom ricinusovega olja lahko ustvari bogatejšo in obstojnejšo peno.


Ključne prednosti:

  • 100% rastlinskega izvora
  • Farmakopejska kakovost
  • Bogato z ricinolno kislino
  • Gosta tekstura z odličnimi negovalnimi lastnostmi
  • Intenzivne negovalne lastnosti
  • Vsestranska uporabnost - primerno za različne kozmetične in farmacevtske formulacije
     

Področja uporabe: kozmetična in farmacevtska industrija, izdelava mil, balzami za ustnice, negovalna olja, kreme, mazila ter izdelki za nego las.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

CAS: 8001-79-4

Shranjevanje: Hraniti v dobro zaprti embalaži, zaščiteno pred svetlobo in toploto.

Opozorilo: Za zunanjo uporabo v kozmetične namene. Zaužitje le pri izdelkih, ki so posebej namenjeni in ustrezno označeni za takšno uporabo.

  • KVALITETAFARMACEVTSKA KVALITETA
  • EMBALAŽASOD
  • KOLIČINA V EMBALAŽI200
  • ENOTA za EMBALAŽOkg
  • PRODAJNA ENOTAkg
  • SKUPINASUROVINE VISOKE ČISTOČE